Wil jij de vetrollen op je rug kwijtraken?

Heb jij ook last van vetrollen op je rug? Iedereen denkt dat buikvet vervelend is? Ik persoonlijk denk dat het vet op mijn rug het meest irritante is. Het is bijna niet weg te krijgen ook. Dieet helpt niet en gewoon wat beweging ook niet. Erg demotiverend als je wilt afvallen.

Ik ben 30 jaar en heb last van overgewicht. Al maanden ben ik bezig om mijn eet gedrag aan te passen en wat beweging te brengen in mijn leven. Ik zie zeker vooruitgang. Ondertussen ben ik 10 kilo lichter, maar helaas niet tevreden over het resultaat.  Ik heb vetrollen op mijn rug.

Wat ik ook doe, het lukt mij niet om mijn rugvet te doen slanken, zoals ik dat wil. Dus ben ik advies gaan vragen bij een specialist. Graag deel ik mijn verhaal met jou, zodat jij het probleem direct op de juiste manier kunt aanpakken.

Inhoud van dit artikel

Blijf afvallen

Je kunt niet plaatselijk afvallen op commando. Je lichaam bepaald zelf wanneer en waar het afvalt. Dus uiteindelijk komt je rugvet ook aan de beurt.

Half uur sport per dag

Blijf spieren kweken in plaats van vet. Spieren geven ons de kracht om te kunnen trainen. Train heel je lichaam en niet alleen je rug.

Train je rug

Vetrollen op je rug, verdwijnen niet zonder specifieke oefeningen. Houd je minimaal 2 x per week bezig met je rug. Roeien en push ups zijn zeer goed voor de rugspieren.

Probeer gemotiveerd te blijven, het is niet eenvoudig. Houd je niet direct bezig met plaatselijk vet heeft de specialist mij geadviseerd. Kijk naar het algemene resultaat. Klinkt eenvoudiger dan het is. Elke keer erger ik me ook dood als ik in het pashokje sta en mijn bovenlichaam het uitzicht verpest.

Positief zijn is het antwoord. Vetrollen op je rug verdwijnen met een beetje inspanning en een nog groter motivatie, succes!

Plaats een reactie