Over Mij

Hoi Marijke hier,

Zoek je een manier om snel buikvet te verbranden? Zo ja dan ben ik blij dat je deze site hebt gevonden en raad ik je aan om snel door te lezen…

Omdat ik je namelijk op deze pagina mijn niet eerder vertoonde afslankverhaal ga onthullen. De Ups en Downs. Wat allemaal niet heeft gewerkt en waarmee ik uiteindelijk al mijn buikvet kwijtraakte.

Ik wilde zo graag mijn buikvet kwijt omdat ik mezelf niet mooi meer vond. Voelde me vaak onzeker op verjaardagen, of als ik een bekende tegen kwam in de stad. Om wat aan mijn overtollige buikvet te gaan doen begon ik met afslanken.

Als eerst probeerde ik het diëten. Naast het diëten voerde ik elke dag zo’n 50 a 100 sit-ups uit. Ook heb ik veel geld geïnvesteerd in afslankpillen en buikspierapparaten. Maar het hielp allemaal niks.

Twee maanden later keek ik in de spiegel en ik zag nog steeds een veel te dikke vrouw. Welke afslankmanier ik ook probeerde het lukte gewoon niet.

Ik was zoo pissig, moe en verdrietig en dacht bij me zelf, waarom lukt het afslanken mij niet? Waarom kan ik niet gewoon wat kilo’s afvallen zonder dat deze weer terug komen? Wat doe ik dan fout?

Het zat me allemaal zo dwars dat ik besloot om het afslanken maar een tijdje te laten zitten. Toen gebeurde het eindelijk!

Na een aantal weken kwam ik op een afslanksite terecht. Op de site werd beschreven hoe je door het opvoeren van je stofwisseling je buikvet kunt verbranden. Toen ik de pagina aan het lezen was ging er meteen een waarschuwing af.

Niet doen Marijke! Dit is weer zo’n afslankmethode die niet werkt…De waarschuwing in mijn hoofd werd al minder toen ik de reacties las van andere vrouwen. Als zij af kunnen slanken met het programma, dan moet mij het toch ook wel lukken zeker?

Ik twijfelde geen moment en besloot om het programma te ontvangen. Meteen diezelfde dag kreeg ik toegang. Direct ging ik met het vreemde programma aan de slag.

Omdat ik mezelf niet meer durfde te wegen besloot ik om mijzelf pas na ongeveer 7 weken te gaan wegen. Ook keek ik niet in de spiegel totdat de 7 weken voorbij waren.

Nadat ik elke week goed met het vreemde programma aan de slag ging zag ik duidelijk resultaat aan mijn kleding. Mijn kleding ging losser zitten. Zou ik dan echt aan het afslanken zijn?

Toen de 7 weken voorbij waren ging ik in de ochtend op de weegschaal staan. Het leek wel alsof ik nog aan het dromen was. Ik was 12,7 kilo afgevallen!!

Klik hier om te kijken naar het programma dat ik heb gebruikt

Wat was ik blij dat ik eindelijk een afslankmanier had gevonden die wel werkte. Hoe meer ik mezelf bezig hield met het programma, hoe meer meer kilo’s en buikvet ik kwijtraakte.

Vandaag de dag hoef ik gelukkig geen diëten meer te volgen. Hoef ik geen geld meer uit te geven aan afslankpillen en buikspierapparaten. Eindelijk heb ik een slank figuur.

Klik hier om te kijken naar het programma dat ik heb gebruikt

Indien jij ook graag je buikvet wilt verbranden misschien is de vreemde afslankmethode dan ook iets voor jou.

Bedankt voor het lezen van mijn afslankverhaal!

Groetjes Marijke