Afslanken buik? Pas deze tips eens toe voor snel resultaat.

Afslanken buik, wie wil dat nu niet? Mooi slank en ook nog eens strak zijn? Niet gemakkelijk maar zeker mogelijk.

Het is een kwestie van verandering en motivatie. In dit artikel vertel ik je hoe je snel kunt afslanken rond je buik en hoe je dit behoud.

Je lichaam is zo gemaakt, dat het altijd op zoek is naar balans. Breng je dit uit evenwicht, zal je heel snel merken, dat je aankomt of juist ongecontroleerd afvalt.

Allebei erg slecht voor je gezondheid. Ook het jojo-effect van afvallen en aankomen hebben uiteindelijk een zeer negatief effect op je droom; een slanke en strakke buik!

Strakke buik? Val eerst af!

Laten we eerlijk zijn. Je kunt geen strakke buik krijgen als je overgewicht hebt. Je lichaam zal al jou energie, dat je verbruikt om je buik strakker te krijgen, gebruiken om eerst andere vetten af te breken.

Om je buik slanker te kunnen krijgen moet je afvallen. Combineer een gezond licht dieet met wat beweging. Je kunt bijvoorbeeld eiwitshakes gebruiken, om maaltijden te vervangen. 1 maaltijd per dag vervangen is al genoeg. Eiwitten helpen je mee aan spierweefselvorming.

Wanneer je dit aanhoudt, wordt je met de dag fitter. Je lichaam verbrandt al sneller vet. Je wordt sterk genoeg om te werken aan je buik en wordt afslanken buik ook voor jou mogelijk.

Geen strakke buik zonder inspanning

Cardio- en krachttrainingen zijn nodig om een strakke buik te kunnen krijgen. Vooral de combinatie van verschillende soorten trainingen zullen je helpen bij het boeken van vooruitgang. Je lichaam went namelijk gauw aan 1 soort oefening en gaat langzamer werken aan vetverbranding.

Cardio trainingen zijn vooral gericht op snel afvallen. Zo kan je bijvoorbeeld elke dag 10 tot 15 minuten intensief op de hometrainer combineren met een stukje hardlopen. De krachttrainingen zijn vooral gericht op buikspiertrainingen. Train je buikspieren samen met de onderrugspieren en je bovenbenen voor een snel en effectief resultaat.

Dus maak een trainplan en beweeg aan de hand van dit plan. Je buik wordt zeker strakker en platter. Afslanken rond de buik is voor iedereen moeilijk, maar met een beetje motivatie kom je er zeker wel.

Ontdek meer over het afvallen rond de buik zoals de grootste fouten en gezonde voeding.

Plaats een reactie