Wat is het belangrijkste om mijn buikvet snel te verbranden?

Om buikvet snel en op de juiste manier te verbranden is het belangrijk dat je voor 2 belangrijke dingen zorgt. In dit artikel wil ik je exact uitleggen wat deze 2 belangrijke dingen zijn en hoe je hier mee om moet gaan.

Het opvoeren van je stofwisseling!

Het ontwikkelen  van een turbo stofwisseling is één van de belangrijkste dingen waar jij voor moet zorgen! Laat me je even vertellen hoe en wat je stofwisseling doet:

Je stofwisseling zorgt ervoor dat er voedingstoffen door je lichaam getransporteerd worden. Dat je hart bloed blijft pompen door je lichaam, je longen blijven ademen enzovoorts.

Kortom je stofwisseling is dag en nacht(ruststofwisseling) voor jou aan het werk om ervoor te zorgen dat jij in leven blijft. Dit proces in je lichaam vraagt dan ook dagelijks de meeste energie van je!

Hoe sneller jouw stofwisseling functioneert, hoe meer energie het gaat verbruiken. Hoe meer energie het gaat verbruiken hoe sneller het je vetweefsel gaat aanspreken voor verbranding.

Wanneer jij dus focust op het ontwikkelen van een turbo stofwisseling en bezig houd met het nemen van de juiste voedingsmiddelen, zal je heel snel je buikvet verminderen en een strakke buik krijgen!

Ik ga je nu exact vertellen wat je niet en juist wel moet doen om je stofwisseling op te voeren …

Alleen je buik trainen werkt niet!

Heb jij ook net als ik veel buikspieroefeningen gedaan? Jezelf dagelijks in het zweet gewerkt op je bed? Trainen tot dat je nek zeer begint te doen. Nou ik heb goed nieuws voor je…

Stop met het alleen trainen van je buik!

Kijk wat jij wilt is je buikvet kwijt raken toch? Je wilt je buik strakker krijgen. Ik snap heel goed dat je dan denkt dat je je buik moet trainen. Alleen weet je wat het is? Met het trainen van je buikspieren train je je buikspieren(logisch) Maar je vermindert niet je buikvet!!!

Daarnaast kun je ook niet plaatselijk vet verbranden..

Het is dus zinloos om dagelijks ALLEEN je buik te trainen, want je krijgt pas een strakke buik te zien als je je buikvet kwijt bent….. Daarnaast voer je met het trainen van je buik ook niet je stofwisseling op!

Je mag natuurlijk wel je buik trainen, moet ook wel om je buik strak te krijgen, maar leg er niet je focus op!

Waar jij beter op kunt focussen zijn vet verbrandende oefeningen…

In het artikel ” deel 2 over het opvoeren van je stofwisseling ” vertel ik je daar meer over!

Plaats een reactie