Waarom ik je aanraad om vet verbrandende oefeningen uit te voeren!

Wanneer jij vandaag nog naast het aanpassen van je voeding begint met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen, kun je ervoor zorgen dat je dagelijks een hoop calorieën gaat verbranden. Dit zelfs terwijl je niet traint.

In dit artikel wil ik je alle details vertellen over vet verbrandende oefeningen. Daarnaast wil ik je ook een paar simpele stappen onthullen die ervoor zorgen dat je 24 tot 48 uur later nog steeds calorieën gaat verbranden.

Wat gebeurt er zodra jij begint met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen?

Zodra jij begint met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen maak je hele kleine scheurtjes in je spierweefsel. Deze kleine scheurtjes moeten hersteld worden. Je stofwisseling zorgt daarvoor. Omdat je stofwisseling ook nog een hoop andere taken heeft kan het de scheurtjes niet in 1 keer herstellen.

Dit betekent dat je stofwisseling het in bepaalde delen van de dag doet. Meestal gebeurt het herstellen in de nacht. Jep, in de nacht terwijl jij lekker ligt te slapen worden er een hoop calorieën verbrand!

Als jij dus begint met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen zorg je ervoor dat je tijdens en vele uren na de training een hoop calorieën verbrand. Wat je ook moet weten is dat je met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen spierweefsel ontwikkeld.

Spierweefsel moet gevoed en hersteld worden, dat kost ook weer een hoop energie! Heb je 1 kilo spierweefsel ontwikkeld? dan verbrand je dagelijks 100 calorieën extra. Dus naast dat je al een hoop calorieën tijdens en na het uitvoeren van de oefeningen verbrandt, verbrand je ook nog eens 100 calorieën extra omdat je spierweefsel gevoed moet worden.

Het uitvoeren van simpele vet verbrandende oefeningen heeft dus grote voordelen!

– Je verbrandt tijdens het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen calorieën…

– Je verbrandt vele uren na het uitvoeren calorieën!

– En je ontwikkeld spierweefsel!

Vanwege bovenstaande voordelen raad ik je aan om naast het eiwitdieet echt te beginnen met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen!

Moet ik nou uren in de week sporten om mijn lichaamsvet kwijt te raken?

Nee dit hoeft absoluut niet! Zodra je de juiste dingen doet kun je met een simpele training van 17 minuten perdag snel vet verbranden! Om ervoor te zorgen dat je dagelijks een hoop calorieën verbrand moet je de volgende dingen zeker opvolgen:

– Alle vet verbrandende oefeningen zo langzaam en mooi mogelijk uitvoeren!

– Vaak te veranderen van vet verbrandende oefeningen! (dus niet elke keer dezelfde oefeningen doen)

– Je op sommige punten jezelf even vast te houden. (Voorbeeld! Stel je voert de push up uit. Dan laat je jezelf zakken. De meeste mensen drukken zich dan meteen omhoog. Ik raad je aan om jezelf even 10 seconden boven de grond vast te houden en daarna pas omhoog te drukken. Dat bedoel ik met jezelf op sommige punten vast te houden!)

Een goede vet verbrandende oefeningen:

De Push Up

Uitvoering:

Ga liggen op de grond en zet je handen op schouderbreedte en strek je benen. Laat jezelf nu tot 5 of 10 centimeter boven de grond zakken, houd jezelf even een paar seconden vast en druk jezelf daarna langzaam omhoog.

Ademhaling:

Adem in als je jezelf laat zakken, adem uit als je jezelf omhoog drukt.

Plaats een reactie