Het eiwitrijke dieet van ”dr frank” werkt het?

Zoveel soorten diëten. We proberen alles uit. Het ene dieet biedt meer succes als de ander. Proteïne diëten zijn een rage.

Verandering in de producten, die we eten is eenvoudiger dan helemaal niet eten. Vlees en melkproducten mogen onbeperkt worden genuttigd bij een eiwitrijk dieet. In hoeverre werkt het eiwitrijk dieet van dr. Frank eigenlijk?

Het eiwitrijk dieet van dr. Frank

Het dieet van dr. Frank is een proteïne dieet en belooft minimaal een afname van 1 kilo per week. Uiteraard als je het volgens de spelregels speelt. Het eiwitrijk dieet van dr. Frank bestaat uit eiwitrijke recepten.

Je kunt recepten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten gratis ontvangen, als je lid wordt van de officiële website.

Bij het eiwitrijk dieet van dr. Frank zorgen de eiwitten in de gerechten voor een voller maag. Afvallen wordt dus eenvoudiger gemaakt, doordat je geen hongergevoel over houdt. Wanneer ontvangen recepten, dagelijks worden gevolgd, val je minimaal 1 kilo per week af.

Leden ontvangen gedurende 10 weken dagelijks een menu. Je kunt uit een aantal recepten je dagmenu bepalen. De gerechten zijn zo samengesteld, dat je geen honger hoeft te lijden als je het eiwitrijk dieet van dr. Frank volgt.

Op het forum ondersteunen leden elkaar, door ervaringen met elkaar te delen. Zo blijft het dieet ook nog eens leuk.

Wanneer je het gewenste gewicht hebt bereikt, geeft het eiwitrijk dieet van dr. Frank ook nog eens recepten om het gewicht gemakkelijk te kunnen behouden. Dit zorgt ervoor, dat het jojo effect verdwijnt.

Het is fijn om een dieet te hebben, dat rekening houdt met je eigen eetgewoontes. Je hoeft niet alles aan de kant te zetten. Het eiwitrijk dieet van dr. Frank is geschikt voor iedereen.

Zowel alleseter als vegetariër, krijgt zijn eigen aangepaste recepten. De eenvoud van bereiding en het gebruik van diverse ingrediënten maakt het eiwitrijk dieet van dr. Frank erg populair.

De garantie om minimaal 1 kilo per week af te vallen, trekt vele aanhangers en is zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Lekker eten en toch afvallen is diëten à la dr. Frank!

Plaats een reactie