Snel Buikvet Kwijtraken voor mannen!

Je kunt in dit artikel alles lezen over buikvet kwijtraken voor mannen. Het lichaam van een man en een vrouw hebben een ander werking.

Ook de leefsituaties zorgen ervoor, dat het afvallen voor ieder anders is. Zo heeft de man geen last van hormonale veranderingen door maandstonden of zwangerschap dat voor de vrouw het afvallen erg lastig kunnen maken.

Veel mannen hebben vooral last van vet rondom hun middel, terwijl dat bij vrouwen niet het enige grote probleemgebied is. Mannen moeten het anders aanpakken, dan vrouwen wanneer het gaat om buikvet vermindering. Buikvet is de oorzaak van vele hartklachten en moet dus aangepakt worden.

Sit ups versus crunches

In eerste instantie zou je denken, dat het allebei hetzelfde is. Deze buikspieroefeningen zorgen ervoor, dat je snel en gericht buikvet kwijtraakt. Toch zit er een verschil in werking.

De sit ups zoals we die kennen, zijn erg goed als het gaat om vet verbranden. De lig-zit-lig oefening met een aangespannen buik is goed om van je buikvet af te komen, maar niet goed genoeg als je ook nog eens een strak buik wilt.

Dan komen de crunches goed van pas. Dit zijn halve sit ups. Je doet dezelfde bewegingen, maar stopt net voordat je helemaal zit.

Zo worden de lange buikspieren, die net onder je huid liggen getraind. Hierdoor wordt je huid en uiteraard je buik strakker. Buikvet kwijtraken voor mannen heeft zeker een gericht training nodig.

Juiste houding sit ups

Het is belangrijk, dat je de sit ups of crunches op de juiste manier doet. De grootste fout is, dat men gaat liggen en de handen onder het hoofd gaan leggen.

Je nekspieren worden dat te veel overbelast. Het is niet de bedoeling, dat je jezelf naar boven duwt. Heb je moeite met het opkomen na het liggen vraag iemand je voeten vast te houden. De juiste houding moet als volgt zijn;

  1. Ga plat op je rug liggen, op een vlak ondergrond
  2. Kruis je armen over je borst
  3. Zet je voeten plat op de grond en trek deze tot aan je billen
  4. Kom rustig op en lig voor een crunch of ga helemaal zitten voor een sit up

Buikvet kwijtraken voor mannen is voor de stoere en aanhoudende man zoals jij. Succes!

Plaats een reactie