Afvallen rond je benen en armen?

benenHeb je last van veel lichaamsvet bij je benen en armen? Wil je daar graag vanaf, maar weet je niet hoe? Lees dan even dit artikel! Ik ga je namelijk exact vertellen wat jij moet doen om zo snel mogelijk dunnere benen en armen te krijgen.

Lees dus even de informatie goed door die ik je ga geven. Zodat je snel een andere jij zult worden!

Inhoud van dit artikel

Plaatselijk afvallen rond je benen of armen is niet mogelijk!

Hoe graag je het ook wilt plaatselijk afvallen is niet mogelijk. Wanneer je dus een bepaalde vet verbrandende oefening uitvoert voor je benen of armen wil dat niet zeggen dat je daar ook afvalt.

Jouw lichaam bepaald waar het vet gaat verbranden. Er is geen 1 methode of oefening waarmee je plaatselijk vet kunt verbranden. Ja liposuctie, maar wil je daar aan beginnen?

Op tv willen ze je toch doen laten geloven dat je plaatselijk vet kunt verbranden. Trap hier nooit in! Het is 1 en al marketing. Ze huren fitnessprofessionals in om jou te laten geloven dat het apparaat heel goed werkt. Wat ze er niet bij vertellen is dat zij hun lichaam hebben gekregen door goede fitnesstraining en een goed uitgebalanceerd voedingspatroon.

Ontwikkel een snelle stofwisseling!

Als je echt resultaat wilt opmerken bij je benen, armen, buik of andere zones, dan is het belangrijk dat je start met het optimaliseren van jouw stofwisseling. Je stofwisseling is de motor in jouw lichaam.

Het zorgt voor allerlei functies in je lichaam. Bijvoorbeeld het laten pompen van je hart, het transporteren van voedingstoffen, het repareren van spierweefsel (ERG BELANGRIJK) en nog veel meer dingen.

Zonder het versnellen van je stofwisseling zul je geen buikvet of ander vet kwijtraken! Want wanneer je stofwisseling namelijk langzaam draait zal er amper tot geen vet weefsel aangesproken worden voor verbranden.

Nu vraag jij je natuurlijk af hoe je een super snelle stofwisseling krijgt, voor het verminderen van vet rond je benen, buik of armen. Je kunt op verschillende manieren een snelle stofwisseling krijgen! 1 daarvan is:

Genoeg eten!

Als je elke dag te weinig eet zal je stofwisseling zo min mogelijk gaan verbranden, omdat het merkt dat er te weinig binnenkomt. Eet je vaker en meer op een dag dan gaat je stofwisseling juist sneller draaien. Omdat het dus merkt dat er toch genoeg binnenkomt.

Het is heel verstandig om elke dag 3 hoofdmaaltijden te nemen en 5 kleine maaltijden/gezonde tussendoortjes. Wanneer je deze maaltijden goed over de dag verdeelt zul je vet gaan verliezen rond je buik, armen en benen.

Wat zijn de juiste tijden?

Zelf neem ik meestal op de volgende tijden een maaltijd:

8:00GM – 10:00KM – 12:00GM – 14:00KM – 16:00KM – 18:00GM – 20:00KM – 22:00KM

In de ochtend start ik met een groot en stevig ontbijt. Je ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het zorgt ervoor dat je stofwisseling start, dat je genoeg energie hebt en nog meer voordelen. Je ontbijt overslaan is absoluut een no go!

2 Uur later neem ik een tussendoortje. Weer 2 uur later neem ik mijn 2e grote maaltijd en zo ga ik heel de dag door. Start hier vandaag mee voor een snellere stofwisseling.

Mocht je vragen hebben over het verminderen van vet rond je benen, armen of buik, stel deze dan hieronder!

Plaats een reactie